Ouderwets schoolbankje

Variatie in opstelling mogelijk, dankzij diverse meubelonderdelen.

Een moderne versie van ‘ouderwetse’ schoolbankjes. Gemaakt van eikenhout met stalen onderstel. De vorm van het hout loopt mooi in elkaar over waardoor het een speels effect krijgt.

De opstelling op de foto bestaat uit 3 losse tafelstukken. Creeer je eigen opstelling in een handomdraai.

Eindeloos variëren

De robuuste uitstraling van eikenhout is goed te combineren diverse accessoires. Denk aan: oude (hut)koffer, houten kist of rieten mand. Daarmee passen de meubels in elk interieur, of het nu retro, vintage, landelijk of modern is.

IMG_4976 IMG_4973IMG_4978Uniek vakwerk

Bij onze meubels wordt het hout geschaafd en de vorm van de planken behouden. Alle meubels worden handgemaakt, daardoor is geen tafel of bank hetzelfde. Het eikenhout kan blank of gerookt* geleverd worden. Het eikenhout wordt afgewerkt met een matte lak.

Stoer stalen frame

De frames zijn van staal en op deze foto’s zwart gelakt. Dit kan in elke gewenste kleur maar ook d.m.v. een blanke lak waarbij dus de kleur van het staal goed zichtbaar blijft. Ook galvaniseren behoort tot de opties.

IJzersterk en buiten proof

Onze meubels zijn oerdegelijk, ijzersterk en kunnen zowel in zomer als winter binnen en buiten gebruikt worden.

Op maat bestellen

Geïnteresseerd in een meubel op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden of bekijk de tarieven.

* Het roken van de planken is een proces waarbij de planken donkerder van kleur worden en waarbij de structuur van het hout beter zichtbaar worden.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>